Monday 31 January 2011

Bröllopsinbjudningar

Inför Formex fick jag ett paket som gick i vitt och silver med instruktionen att skapa med bröllopstema. Det behövde de inte be mig två gånger om! :) Här kommer två inbjudningskort, de är enkla i sitt upplägg men med några fiffiga små tricks så ser de rätt avancerade ut ändå. Precis som kort för massproduktion ska vara!



Här körde jag halva cardstockbiten genom en stansmaskin och en av Tim Holtz embossingfoldrar. Lite strass här och där, en textstämpel embossad med silver och ett vackert band. Klart!



På nästa kort har jag utnyttjat 3D-effekten. Både delen med hjärtat och texten är upphöjda med hjälp av 3D-kuddar och längs kortvikningen har jag knutit ett fint snöre med dubbla hjärtan (stämplade och embossade med silver). Reprint har massor av fina stämplar med hjärtan, men just det som jag har använt här är min absoluta favorit. Den finns i tre olika storlekar, så de är lättanvända och går lätt att kombinera med varandra.



Hjärtat är stämplat och embossat med silver, och under det har jag fäst en bit vitt mullbärspapper som blir som en fluffig kudde under hjärtat.



Mer på bröllopstemat kommer snart ...

Kram,
DT-Ulrika

1 comment:

  1. Men så fint!
    Kul att se hur andra tänkt på temat :)

    ReplyDelete