Sunday 23 August 2015

Chokladfodral

Min absoluta favoritchoklad just nu är denna - med saltlakritskrisp!! Och denna härliga upplevelse vill jag dela med mig av, därför är veckans inspirationsbidrag till bloggen ett fodral passande denna underbara chokladkaka.
Dessutom hittade jag dessa Bazzill Dotted Swiss-papper som jag inte använt på länge. Färgerna stämde bra överens med färgerna på chokladförpackningen.

My absolute favorite chocolate right now is this one - with salt licorice crisps!! And this week's contribution to the blog is a case fitting this wonderful chocolate bar.
I also found these Bazzill Dotted Swiss papers that I have not used in a long time. The colors matched the colors of chocolate packaging.




Skylten sitter på en gördel av mörklila Dotted-cardstock runt fodralet så den går att flytta, eller tas av om man vill. En cirkelstans har använts högst upp för att få ur det lilla greppet ur fodralet.
The "sign" is attached on a girdle of dark purple Dotted Swiss cardstock around the case so it can be moved, or removed if you wish. A circle punch has been used at the top to get that little hole to pull out the chocolate easier out of the case.


Som bakgrund till texten har jag använt mig av fyra olika hjärtstämplar i fem olika färger. Ordet Chocolate har piffats till med 3D-lack.
Sprid glädje - ge bort en chokladkaka! =) Kram, DT-Liza

As background to the text, I´ve used four different heart stamps in five different colors. The word Chocolate has been spiced with Glossy Accent.

Spread the joy - give someone a chocolate bar! Hugs, DT-Liza


Papper: Bazzill Dotted Swiss, RPVA4 vitt papper slätt (att stämpla på), Crafters Companion Centura Pearl (metallic guld)
Stämplar: OMK1173D Roshjärta, OMK1174A Suddhjärta, OM2143D, OM681D, OM932G All you need
Dekorationer: Glitterlim SGG012 Guld, 3D-lack Glossy Accent, 308-690 satinband guld
Övrigt: Versa Color stämpeldynor VS016 Peony, VS024 Opera Pink, VS025 Cardinal, VS066 Burgundy, VS135 Hyasinth, Valfri chokladkaka =)

1 comment:

  1. Superläckert, Liza! :) Måste nog prova den smaken ...

    ReplyDelete