Monday 22 November 2010

En kopp te, tack!

En trevlig gå-bort present i novembermörkret kan vara några påsar gott te. Jag hittade en riktigt vintrig blandning från Twinings som heter Apple, cinnamon & raisin. Låter det inte härligt? Men förpackningen är ju mindre rolig, så jag plockade ur några tepåsar ur asken och gjorde min egen påse istället.



Jag vek en ask med hjälp av Ultimate Pro i precis de mått som passade mina tepåsar. Jag har bara använt papper från Webster's Pages julserie, och även dekorerat med självhäftande bokstäver och kantband ur samma serie. En närbild på påsen visar de söta bokmärkesänglarna från Reprint som jag stämplat med vit akrylfärg som fäster fint på glatta ytor och torkar snabbt.



Ett chipboardhjärta fick ett täcke av vit crackle paint från Rangers, och på det ett lager Stickles, Stardust. Dekorerade sedan med en liten bukett av ljuvliga vita rosor och rosenknoppar. Här ser man också de självhäftande bokstäverna från Webster's Pages. Jag har gjort små highlights med en vit penna.



Påsarna har fått nya små tags, på hälften stämplade jag en del av järneksstämpeln med Distress ink Pumice stone och på andra hälften har jag stämplat ett hjärta med Distress ink Aged mahogany. Texten är en del av en jultextstämpel som finns på samma Clear stamp set som bokmärkesänglarna.



Hoppas att du också provar att göra egna tags till tepåsar, det är ett roligt sätt att göra en personlig och väldigt uppskattad present!

Kram,
DT-Ulrika

3 comments: