Monday 1 August 2011

Tack för hjälpen

Om du har varit på resande fot i sommar så har du kanske haft någon vän eller granne som tittat till huset, blommorna eller katten ... då kan det passa med en liten hemmagjord present som tack. De här blommorna av kraft glassine från Tim Holtz väcker nog skaparlusten hos vem som helst, även om man inte är en inbiten scrappare. De passar fint som dekoration på ett färdigköpt kort, en spegel, kylen, ett anteckningsblock, en kalender, eller varför inte på ett blockljus ...

Jag har stansat ut en stor tag i ett dubbelsidigt papper från Webster's Pages, Reader's Paradise ur serien Seaside Retreat. Kanterna har jag embossat med Distress Emboss pulver från Ranger, i färgen Weathered Wood.



Stämpeln är Reprints egen, och den har fått lite extra lyster med Stickles Star Dust. Nyckeln är från Reprints egna metal charms, och tagen är infärgad med distresser.



Själva blommorna har jag stansat ut i kraft glassine, stämplat en swirl från Kaiser Craft med Distress Ink Walnut Stain, knölat ihop, vecklat ut och duttat lite vit akrylfärg på kanterna. De små blommorna i mitten har jag målat med en rosa akrylfärg innan jag satte ihop alla lager med en pärlbrad. Blommorna har jag fäst med glue dots som går lätt att pilla bort när man vill använda en blomma.



Nu hoppas jag att kattvakten blir riktigt glad! :)

Kram i sommarvärmen,
DT-Ulrika

1 comment:

  1. Ååååå vad fint!!!!!!! Fina harmoniska färger, ide'n med blommorna är ju så kul!!!!! <3

    Kram Marie

    ReplyDelete