Wednesday, 30 September 2009

SOMMARPRINSAR

Ja, det var ju ett bra tag sedan vi visade ett minialbum, men här kommer äntligen ett som Anni har skapat! Det riktigt kliar i pysselfingrarna när man ser minialbum... Själv har jag faktiskt aldrig provat dessa teknikerna som Anni beskriver, men nu känner jag mig tvungen, för det blev ju "dö läckert"!!!

Sommarprins * 2

Här är ett chipboardalbum från Best Creation som jag grundmålat med Kaisers akrylfärger i brunt för att sedan måla ett lager av Tim Holtz coola crackle paint över. Jag gillar verkligen effekten när färgen torkat. På framsidan har jag använt en mask i form av en kompass och gått över den med distress ink i samma färg som underlagsfärgen, ”Faded Jeans”, för att få till en subtil bakgrund där man bara skymtar kompassen.

En annan rolig produkt från Tim Holtz som jag använt här är hans alcoholinc. Jag har färgat Reprints metallplattor med den för att göra varsitt monogram till mina två prinsar och på det fina metallhörnet, också det från Tim Holtz, har jag duttat blå alcoholink med en tops för att blåfärga de embossade delarna.

Det blev mycket Tim Holtz här men vad ska man göra när allt han kommer med är snyggt?!


Mvh / anni

- - - Jea - - -

1 comment:

  1. Verkligen läckert och sååå inspirerande!
    Kram

    ReplyDelete