Monday, 28 March 2011

Simply create - album

BoBunny har en helt underbar serie papper som nästan dekorerar sig själva. Jag har dock kompletterat lite med stämplar och annat smått och gott, och resultatet blev ett album."Simply create" är utstansade i svart cardstock med Tim Holtz alfabet Chip Block, med ett lager Glossy Accents.Ryggen är gjord av en bit Grunge paper, torrembossad med en av Tim Holtz foldrar, och infärgad med distress ink pads. I ett organzaband hänger en liten pärla, även den från Timpas kollektion.Jag har stämplat med delar av stämplar ur Reprints vårkollektion samt remsor av Tissue tape här och där.

Små kuvert från Graphig 45 och fågelbur + pippi från Tim Holtz (die).

En grunge-flower gjord av det fina BoBunny pappret med en pärlbrad i mitten.

Här ser man hur albumet är konstruerat, med varannan lång och varannan kort sida.

På baksidan har jag satt en liten ram av grungepaper och stämplat en del av en av Annelies underbara stämplar.

Eftersom det är lite svårt att fota så att man ser hur albumet är uppbyggt så bjuder jag idag på ett kort klipp där jag bläddrar igenom albumet.Kram!
DT-Ulrika

5 comments:

 1. Sååååå fint och arbetat album. Gossigt!!!!!!!!
  Kram Marie

  ReplyDelete
 2. Jätteinspirerande, Ulrika!! Så proffsigt, som alltid när du tar tag i något ;)
  Jag är ju supernybörjare- och undrar hur du limmar ihop dina utskurna cardstock så att de sitter fast ordentligt- och hur du fäster grunge-board-ryggen med dessa fina sidor... Önskar att jag var en liten nyckelpiga på din axel nästa gång du gör ett album. Och den fina grungeblomman- har du Tims stans till den, eller?? Ja, nu blev jag verkligen intresserad av Bo Bunnys fina nya ur-papper- tack snälla än en gång för inspirationen!!!

  ReplyDelete
 3. Tack tjejer, vad snälla ni är! <3
  Tina: jag tejpar större delen av sidorna med dubelhäftande tejp och så förstärker jag längst in mot ryggen där det blir stört påfrestning, då använder jag Glossy Accents (som jag även använde för att fästa ryggen). Och japp, du har helt rätt, det är Tim Holtz Tattered florals jag använt till blomman! :)

  ReplyDelete