Monday, 20 December 2010

En väldigt liten bok

Den här lilla boken på åtta sidor har jag vikt av ett papper från Webster's pages som jag skurit ner till A4-format. Jag har använt första versen ur dikten Tomten, den ger så fin julstämning så här några dagar före jul.Fågeln är utsansad med Tim Holtz Sizzix die Caged bird, jag använde ett notpapper från hans pappersblock Seasonal. Distress Stickles Rock Candy och lite X-mas red på bröstet så blev det en glittrande domherre ...

Granen är stämplad med Distress ink Forest Moss och embossad med clear. På andra sidan har jag använt en del av ett vellumark från Webster's Pages, som jag sytt fast med symaskinen.De fina sammetsbanden har jag klippt i olika längder och fäst med dubbelhäftande tejp.

Alla kanter är distressade och infärgade med Distress ink Vintage Photo.

Julkramar från
DT-Ulrika

2 comments:

  1. Så fint! (trots min fågelskräck) Jag tyckte verkligen om den här miniboken, och texterna var ju som gjorda för det här, underbara färger och pappers-combon! Riktig underbar julstämning!

    ReplyDelete
  2. Ulrika- du är ju helt otrolig- den glittrande domherren- så söt- och allt är så stilfullt- inte den där tyska looken med 311 blommor överallt- utan så stilrent- smakfullt- alldeles underbart. Nu undrar jag bara hur du lyckades få till den där snön ovanför ena textremsan- mitt emot den embossade granen... Är det spets?

    ReplyDelete