Friday, 16 September 2011

En riktig jul-duo.

Det här är då mitt första inlägg som DT här på reprint, snacka om man får lite prestationsångest. Därför tänkte jag slå på "stort", jag kör på en liten Jul-duo vilket för mig är en smällkaramell och ett julkort! Båda två väldigt enkla, jag kan ju inte börja lägga ribban för högt för mig eller hur!

Jag valde ett jättefint papper från Reprints egna kollektion. Till basen av karamellen använde jag mig utav vit cardstock eftersom jag ville inte ha för starka färger som tog över utsmyckningen. Som dekoration använde jag en tag ifrån det här papperet, (även den kommer från Reprints nya kollektion) använde även blommor som ni ser och dekorerade bokstäverna och siffrorna på smällkaramellen med glossy accent :)

Sedan till kortet använde jag mestadels vit och röd cardstock och punchade dom med en MarthaStewart punch. Stämpeln med den söööta renen (kommer även från Reprint) har jag målat den med vanliga akvarellpennor. :) För att få till "stämpeln" där det står Nordpolen klippte jag ur en bit från detta papper som jag sen(åter igen)använde glossy accent på :) De vita blommorna har jag stämplat på själv med en julstämpel för att piffa till dom lite! Till sist ritade jag "fejk-stygn" runt hela kortet för att skapa en liten ram!Shit vilket bamseinlägg, tihi! Men sist men inte minst har vi "duon" tillsammans :)Måste nästan säga att det är rätt kul att göra lite julsaker redan ;P Inte för att jag längtar till snön dock!

Det var allt för mig denna gång, hoppas att alla får en underbar helg!

5 comments:

 1. Jamen de var ju en läcker jul-combo :) Stilren och fin ! En sån smällkaramell ska jag göra !Fin layout på julkortet och jätte söt ren! Vill ha !!!! Kram/ Angelica

  ReplyDelete
 2. Läckert, Erika! Och smart där med Nordpolen "stämpeln"! :)

  ReplyDelete
 3. Bra jobbat! Inspirerande och fint! :-)

  ReplyDelete
 4. Superfina!
  Som vanligt kan jag tillägga :)
  Välkommen till "Familjen" ;)

  ReplyDelete