Monday, 23 November 2009

DT-MARIANamn på internet?: Favvismaria
Namn?: Maria
Ålder?: 27
Bor?: Trelleborg
Familj?: Mamma, pappa och fem undulater
Sysselsättning?: Jobbar på båt.
När började du scrappa?: För fem-sex år sedan.
Hur kom du i kontakt med scrapbooking?: Via min kompis som hade en scrapbutik.
Vad gör du helst, kort eller layouter?: Layouter, men gör oxå kort av spillet.
Hur skulle du besrkiva din scrapstil? Viket format scrappar du helst i?: Jag har nog rätt enkel stil, gillar när fotot är i fokus. Utmanar gärna mig själv med att använda dekorationer eller färger som jag i vanliga fall inte använder. Mitt favvo-format får jag nog säga är 8x8, men växlar mellan olika storlekar för att inte tröttna.
Vilken produkt kan du inte leva utan?: Chalk!
Vem är din största inspirationskälla?: Hmm... Jag inspireras av andra scrappare, så jag har inte bara en eller ett par personer som inspirerar mig. Bloggar runt en del och då snappas det upp både det ena och det andra.
Vilken blogg besöker du dagligen?: Min egen... Haha!
Hur går du tillväga med en ny layout?: Jag börjar med att försöka matcha foto och papper, sedan utgår jag helst efter en skiss. Sedan kan det gå hur som, många gånger liknar layouten inte skissen överhuvudtaget. Använder skissen främst som ett startskott.
Hur många layouter scrappar du ungefär i månaden?: Varierar. Beror mycket på om inspiration infinner sig och hur mycket som händer i livet. Men en-två i veckan brukar jag nog få ihop.
Hur mycket tid lägger du ner på scrapbooking?: Det är oxå varierande, men en layout kan ta allt från en timme till tre. Scrappar jag i grupp med vänner så kan det ta lite längre!
Hur kommer vi att se att det är du som har skapat på bloggen?: Undulater! Haha... Det kommer nog att scrappas en del om mina små dunbollar. I övrigt kan nog en och annan gnuggis (rub-on) synas på min layouter. Älskar verkligen gnuggisar!


1 comment: